Aanbod-Patienten

InnSæiMed vzw

Via een groter bewustzijn

bijdragen aan een groter welzijn

 

Vanwege de Coronacrisis zijn voorlopig alle groepsessies bij InnSaeimed uitgesteld tot na 3 april 2020. 

Hebt u last van de bovenste luchtwegen, keelpijn, verkoudheid of hoest - met of zonder koorts - gelieve dan TELEFONISCH contact op te nemen met de huisarts en NIET naar de praktijk te komen en/of een online afspraak te maken.

Uw welzijn bevorderen is onze wens, door samen te streven naar een zo gezond mogelijk lichaam EN een gezonde geest IN een gezonde omgeving. We gaan verder dan de reguliere geneeskunde of hulpverlening door aandacht te geven aan alle aspecten van het mens-zijn.


In de huidige snel veranderende samenlevingen en met het groeiend bewustzijn ervaren steeds meer mensen (mentale) stress of stress-gerelateerde problematiek (slaapstoornissen, vermoeidheid, depressie, burn-out, aanhoudende lichamelijke klachten,…).

Wij zien steeds duidelijker dat meerdere onderliggende factoren een grote rol spelen in het ontstaan of onderhouden van (aanhoudende) lichamelijke en mentale problemen, die zo een negatieve impact hebben op het persoonlijk welzijn. Lichamelijke, mentale, energetische, systemische (relationeel, familiaal, samenleving,..) elementen alsook voeding dienen de nodige aandacht te krijgen.

Veel van onze klachten worden veroorzaakt door het feit dat we niet in onze ‘natuurlijke’ flow zitten, dat we niet genoeg ‘verbonden’ zijn met onze natuur, onze essentie ..., de natuur. 


Door U als persoon centraal te stellen en oog te hebben waar het lichaam vaak onderliggende problemen vertaalt, gaan we naar de essentie.

We stellen medicatie en behandeling voor daar waar nodig is en geven je verder inzichten, advies en ondersteuning om je welzijn op lichamelijk vlak te vergroten, maar ook op mentaal vlak je bewuster te leren omgaan met je gezondheid, jezelf en anderen. Zo kom je meer in je kracht en tevens aan het stuur te staan van je welzijn en je leven.


Naast de huisartsgeneeskunde voorzien wij een uitgebreider hulpaanbod: osteopathie, individuele -en groepcoaching (naar bewustwording), meditatie, yoga, voedings- en dieetadvies, bewegingsadvies, loopbaancoaching, ...

Samen met u stellen wij een plan voor op uw maat, hiermee werken we zowel curatief als preventief.

Wij streven door deze benadering naar minder medicatiegebruik, het beperken van overbodige onderzoeken en het verminderen van ziekteverzuim.


Wij stellen ons ‘welzijnshuis’ open voor iedereen die baat kan hebben bij onze aanpak.

   HUISARTS CONSULTATIE / HUISBEZOEK

   • Graag huisbezoeken aanvragen in de voormiddag. Raadplegingen zijn altijd op afspraak. Breng altijd uw ID mee.
    Graag tijdig verwittigen indien u uw afspraak niet kan nakomen.
    Voorschriften en attesten worden uitsluitend afgeleverd tijdens een raadpleging. Er worden geen voorschriften voor familieleden afgeleverd
   • Opleidingspraktijk
   • www.digitalewachtkamer.be

   AANBOD

   • Huisarts consultatie / huisbezoek
   • Intake gesprek
   • Individuele coaching
   • Osteopathie
   • Dieet-en voedingsadvies
   • Bewegingsadvies

   • Meditatie
   • Yoga
   • Loopbaancoaching
   • Groepssessie "Bewustzijn"
   • Talentenanalyse

   Wagenstraat 6

   3740 Bilzen, Belgium

     Tel: 089/411 751

   FOLLOW US

   Twitter

   Facebook

   Google +

   MAAK AFSPRAAK

   Maandag tot vrijdag 9h00 – 19h00

   Telefonisch : 089/411 751

   Digitale wachtkamer:

   www.digitalewachtkamer.be

   of  011/718 251   

   of sms  fe3740 naar 3948

    

   Bij hoogdringendheid na 19h00, Weekends en Feestdagen:

   contacteer dokter van wacht op 089/590 059

   Copyright @2019 - all rights reserved by InnSæiMed